Birthe's Madside

 

Chokoladelagkage 2
12 stk.
  • 6 spsk solsikkeolie
  • 50 g sukker
  • 2 tsk SØD strø
  • 3 æg
  • 2 tsk bagepulver
  • 200 g mel
  • 2 dl skummetmælk
  • 3 spsk kakao light
  • 50 g hasselnødder
  • reven skal og saft af 1 appelsin
  • Fyld:
  • 2 bananer, skåret i skiver
  • lidt piskefløde
  • friske eller frosne jordbær

Olie, sukker og sødemiddel røres grundigt sammen. Æggeblommer røres i en ad gangen. De øvrige ingredienser røres i. De stiftpiskede æggehvider vendes i dejen. Hæld dejen i en smurt springform, og bag kagen på nederste rille i en 175 grader varm ovn i ca. 45 min. Kagen deles i to, og bananskiver fordeles imellem de to lag. Fløden piskes stiv, og fordeles i et tyndt lag oven på kagen. Pynt med hele jordbær.

Kilde: Diabetesmad til hverdag og fest

 

 

Birthe's Madside