Birthe's Madside

 

Courgettesuppe
Low-cal 4 personer
  • 2 courgetter
  • 3 løg
  • 1 spsk olie
  • 2 spsk hvedemel
  • 1 1/4 l hønsebouillon
  • 1 blomkål
  • 200 g rejer
  • 1 æggeblomme
  • 2 dl yoghurt naturel
  • 2 spsk finthakket dild

Skær courgetter og løg i kvarte skiver. Steg løg i olie i en gryde til de er klare. Drys melet over under omrøring. Tilsæt courgetter og bouillon. Kog 10 min. for svag varme. Del blomkålen i små buketter. Skær stiken i tynde skiver. Tilsæt blomkål til suppen og lad den koge 5 min. Tilsæt rejer. Rør æggeblommen med yoghurt og dild. Pisk lidt af suppen i æggeblandingen før den røres i gryden. Smag til med salt og peber. Varm suppen op uden at koge.

Tilbehør: Brød

 

 

Birthe's Madside