Birthe's Madside

 

Farsbombe med grønsager
2 personer
  • 200 g hakket kalve- eller skinkekød (højst 10 % fedt)

  • 1 æggehvide

  • 2 spsk mel

  • ca. ½ dl vand

  • salt

  • peber

  • 1-2 gulerødder

  • 5-6 blomkålsbuketter

  • 3 kartofler

  • 1 dl ærter

  • 2 tsk plantemargarine

  • lidt vand

  • salt

  • peber

  • hakket persille

Farsen røres og hviler i ca. 30 minutter. Grønsagerne renses og findeles. Grønsagerne svites i margarinen(undtagen ærterne). Grønsager skubbes derefter ud til grydens sider, og farsen lægges som en stor bolle i midten. Retten småkoger 30-40 minutter under låg, til farsen er gennemkogt. Tilsæt evt. lidt mere vand, hvis grønsagerne bliver for tørre. Smages til. Serveres med hakket persille, grovbrød og evt. råkost.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside