Birthe's Madside

 

Farsbrød
4 personer
  • 500 g hakket oksekød eller skinkekød, højst 12 % fedt

  • 1 æg

  • 1 dl havregryn

  • 1 dl mælk

  • 1 lille groftrevet løg

  • 2 spsk koncentreret tomatpuré

  • 1 tsk tørret basilikum

  • 1 tsk salt’

  • peber

  • 1 grøn peber i tern

  • 1 groft revet gulerod

Havregryn udblødes i mælken. Kød, æg, løg, tomatpuré og krydderier tilsættes, og farsen røres sammen. Peberfrugt og gulerod vendes i farsen, der formes til et brød i et ovnfast fad. Steges i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time.

Serveres f.eks. med ovnstegte kartofler og grønsager.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

Birthe's Madside