Birthe's Madside

 

Fiskefilet med spinatfyld
Fish, low-cal 4 personer
  • 400 g hakket frossen spinat i kugler
  • 1 løg
  • 2 spsk parmesanost
  • ½ tsk paprika
  • 500 g fiskefileter
  • 2 spsk smør
  • 1 fed hvidløg
  • Et drys paprika

Optø spinaten. Varm ovnen op til 200 garder. Hak løg fint. Bland spinat med ost, løg, paprika og 1 tsk salt. Kom en stor spsk spinatblanding på hvert filet og rul dem sammen. Anbring dem i et smurt ovnfast fad. Kom evt. Rester af blandingen ved siden af fiskerullerne. Smelt smør og tilsæt knust hvidløg. Pensl fiskerullerne hermed og drys med paprika. Bag 20 min. Skær gulerødderne i tynde strimler og kog dem møre, men stadig sprøde i 2 dl vand.

Tips: Al slags fladfisk kan benyttes.

Tilbehør: 500 g gulerødder ris.

 

 

Birthe's Madside