Birthe's Madside

 

Frugtmuffins
18 stk.
  • 2 æg
  • 175 g sukker
  • 75 g smør
  • 200 g mel
  • 1 spsk bagepulver
  • ½ tsk stødt kanel
  • ¼ tsk revet muskatnød
  • ¼ tsk fint salt
  • 200 g bær, f.eks. solbær, hindbær, skivede jordbær, blåbær eller blandede skovbær
  • små forme af papir
  1. Pisk æg og sukker hvidt og luftigt.
  2. Smelt smørret, og hæld det i æggemassen under piskning.
  3. Bland de tørre ingredienser, og sigt dem ned i æggemassen. Rør dejen sammen forsigtigt.
  4. Vend bærrenei dejen, og kom den i små papirforme med en spiseske. Formene skal kun være 3/4 fyldte. Bag evt. kagerne i to papirforme, så de holder faconen.
  5. Bag kagerne ved 200° i ca. 20 min.

Kilde: Levnedsmiddelstyrelsen: "Let Sovsen, Jensen!", 1995 - Madskribenterne Marianne Kastberg og Karen Hare

 

 

Birthe's Madside