Birthe's Madside

 

Fyldte koteletter i løgsovs
4 personer
  • 4 svinekoteletter á 150 g

  • 1 spsk dijonsennep

  • 2-3 spsk persille, timian, oregano

  • salt peber

 

  • Sovs:

  • 250 g løg i tern

  • 1 presset fed hvidløg

  • 3 dl grønsagsbouillon

  • jævning

  • salt

  • peber

Der skæres en lomme i hver kotelet. Krydderurterne blandes med Dijonsennep. Fyldet fordeles i koteletterne, der lukkes med en kødnål eller tandstikker. Koteletterne stilles på panden med fedtkanten nedad, til en del af fedtet er smeltet af. Lægges ned og steger 2-3 minutter på hver side. Koteletterne tages af panden. Hvis der ingen fedtkant er på koteletterne, anvendes 1 spsk olie til stegning. Løgene svitses i resten af fedtstoffet fra koteletterne. Skal kun brunes let. Hvidløg svitses med et øjeblik. Bouillon tilsættes, og sovsen småkoger ca 10 minutter. Jævnes og smages til med salt og peber. Koteletterne lægges i sovsen, der småkoger yderligere 5-10 minutter afhængig af koteletternes tykkelse.

Serveres med ris, pasta eller kartofler og grønsager.

Opbevaring: Fryseegnet

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside