Birthe's Madside

 

Gratineret grønsager
4 personer
  • 300 g porrer i skiver

  • 36 g revet gulerod

  • 36 g løg i tern

  • 30 g selleri i tern

  • ¾ dl skummetmælk

  • 3 g salt

  • 3,5 g Maizena

  • 5 g persille

  • 36 g revet ost 20+

Grønsagerne blandes i en gryde. 2/3 af mælken og saltet tilsættes. Bring gryden i kog, koges ca. 6 minutter. Maizena røres ud i resten af mælken, og tilsættes under omrøring. Retten koges igennem, og persillen tilsættes. Stuvningen hældes i et ovnfast fad, drysses med reven ost. Gratineres i ovnen ved 180 grader i ca. 12 minutter, derefter ved 210 grader i ca. 5 minutter.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside