Birthe's Madside

 

Irsk stuvning 2
4 personer
  • 10 g olie

  • 360 g svinebov

  • 200 g groft snittet hvidkål

  • 200 g groft snittet gulerødder

  • 40 g løg i store tern

  • 40 g selleri i store tern

  • 40 g porrer i stykke skiver

  • timian

  • laurbærblade

  • ¾ liter vand

  • 1,4 g bouillonkoncentrat

  • 2,4 g salt

  • 5 g hakket persille

Olien varmes i en gryde. Svinekød, hvidkål, løg, selleri, gulerødder og porre hældes i gryden sammen med timian og laurbærblade. Vand, bouillonkoncentrat og salt tilsættes. Retten simrer under låg ved svag varme i ca. 50 minutter til kødet er mørt. Der suppleres evt. med lidt vand, retten smages til med krydderier, salt og peber. Drysses med persille lige før servering.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside