Birthe's Madside

 

Krydderkage 3
16 stk.
  • 4 æg
  • 4 modne mosede bananer
  • 150 g hvedemel
  • 100 g mel
  • 1 tsk madsoda
  • 1½ tsk bagepulver
  • 4 tsk vaniljesukker
  • ½ tsk kardemomme
  • ½ tsk kanel
  • 1 dl Hermesetas Dryslet
  • margarine
  • hvedeklid

Smør en kageform med margarine og drys den med 1 spsk hvedeklid. Mos Bananerne og tilsæt æggene som de er eller let piskede. Bland alle tørre ingredienser sammen og rør dem i banan-æg-blandingen. Hæld dejen i den forberedte form og træk med en ske en plovfure midt i kagen. Sæt hurtigt i ovnen og bag den ved 175° C i ca. 1 time. Lad kagen køle godt af inden den vendes ud. Del den i 16 stykker. Kagen er velegnet til frysning.

Kilde: "Hermesetas Den nye kogebog", 1995 - Thomas Broch

 

 

Birthe's Madside