Birthe's Madside

 

Kylling stegt med persille
4 personer
  • 1 kylling (1000 g)
  • 2 fed hvidløg
  • 7 spsk grofthakket persille
  • 3 finthakkede skalotteløg
  • 4 spsk mager kvark
  • Tilbehør:
  • kartofler
  • grøntsager
  • brød
  1. Pil hvidløg; vask og pluk persillen. Husk at gemme stilkene. Bland en fars af hakket persille, skalotteløg og kvark, salt og peber.
  2. Kom persillestilke, hvidløg, salt og peber ind i fjerkræet. Skindet løsnes fra kødet ved at lade fingeren glide ind fra halsen imellem kød og skind. Persillefarsen fordeles under skindet, så både bryst og lår bliver dækket.
  3. Steg kyllingen i ovnen ved 200° i 55 min.

Kilde: Levnedsmiddelstyrelsen: "Let Nok", 1994 – Rasmus Bo Bojesen

 

 

Birthe's Madside