Birthe's Madside

 

Omelet med grønsagsfyld
Low-cal 4 personer
  • 3 spsk eddike, gerne hvidvinseddike
  • 1 spsk sukker
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk karry
  • 3 gulerødder
  • 2 porrer
  • 2 spsk smør
  • 125 g rødspættefilet
  • 200 g rejer
  • 200 g bønnespir
  • 4 æg
  • 2 spsk purløg

Bland eddike, sukker, citronsaft og 1 tsk karry. Skær gulerødder, porrer og fisk i tynde strimler. Svits grønsager i 5 min i 1 spsk smør. Tilsæt halvdelen af eddikeblandingen. Varm godt igennem. Tag blandingen op. Svits rejer og fisk 1 min. i 1 spsk smør. Tilsæt resten af eddikeblandingen samme med grønsager og bønnespir. Kog 1-2 min. Smag til med salt og peber. Pisk æg med ½ tsk karry. Steg 4 tynde omeletter på en teflonpande. Fordel grønsagsblandingen på den ene halvdel af hver omelet og fold den anden halvdel over. Drys med snittet purløg.

Tilbehør: Groft brød.

 

 

Birthe's Madside