Birthe's Madside

 

Ostindisk karryret
2 personer
  • 200 g skært kalve eller skinkekød

  • 1-2 gulerødder (ca. 100 g )

  • 1 løg

  • 1 tsk olie eller plantemargarine

  • 1-2 tsk karry

  • 2 spsk mel

  • 2 dl vand eller bouillon

  • 1 æble

  • 1 spsk rosiner

  • 1 dl ærter

  • salt

  • peber

Kødet skæres i tern. Grønsagerne renses og findeles. Kødet brunes i fedtstoffet og drysses med karry. Løg og gulerødder kommes ved og brunes med. Mel drysses over og der røres, til melet er opsuget. Vand eller bouillon hældes ved. Retten småkoger i ca. 30 minutter. Æblet skæres i tern. Æbler og rosiner kommes i retten, der småkoger yderligere 10 minutter. Ærterne kommes i og varmes med. Smages til. Serveres med f.eks. løse ris og råkost eller kogte grønsager.

Er fryseegnet.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside