Birthe's Madside

 

Ovnbagte grønsager med pasta
Low-cal 4 personer
  • 1 aubergine
  • 1 courgette
  • 2 løg
  • 2 peberfrugter
  • 2 spsk olie
  • 4 fed hvidløg
  • 2 spsk hakket persille
  • Saucen:
  • 2 dl yoghurt naturel
  • 2 dl cremefraiche 18%
  • 2 spsk hakket persille
  • 250 g pasta
  • 2 spsk parmesanost

Varm ovnen op til 200°. Skær aubergine og courgette i små terninger. Hak løg groft. Skær peberfrugt i strimler. Læg alle grønsager i et fad. Bland olie, presset hvidløg og persille og dryp det over. Steg den 30 min i ovnen. Vend dem jævnligt. Bland yoghurt og cremefraiche med 1 tsk salt og persille. Varm igennem uden at koge. Kog pastaen og bland med saucen. Anret grønsagerne over pastaen. Drys med ost.

Tilbehør: Flüte

 

 

Birthe's Madside