Birthe's Madside

 

Ovnstegt kylling
Fedtfattig
  • 200 g rasp
  • 1 tsk Santa Maria Krydderurtemix
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • ¼ tsk peber
  • ½ tsk sellerisalt
  • 2 letpiskede æggehvider
  • 2½ dl yoghurt naturel
  • ca. 1200 g skind og fedtfrie kyllingestykker
  • 2½ dl mel
  • 15 g smeltet minarine

Varm ovnen til 210 grader. Bland rasp og krydderierne i en pose, og ryst dem godt. Bland æggehviderne og yoghurten. Rul kyllingestykkerne først i mel, så i yoghurten-æggehviderne og endelig i raspblandingen, så de er helt dækket. Læg bagepapir på en bageplade og læg kyllingestykkerne på. Dryp dem med en anelse minarine og steg dem i 35-40 min. til de er gennemstegte og sprøde.

Kilde: Camilla Mai Andersen

 

 

Birthe's Madside