Birthe's Madside

 

Pasta med ostesauce
Low-cal 4 personer
  • 2 løg
  • 300 g broccoli
  • 2 gulerødder
  • 1 spsk olie
  • 300 g svinekød i strimler
  • Ostesauce:
  • 2 dl yoghurt naturel
  • 50 g danablu ost
  • 2 spsk majsstivelse
  • 2 dl hønsebouillon
  • 2 tomater
  • 25 g danablue ost

Hak løg groft. Del broccoli i mindre buketter. Skær gulerødder i tynde skiver. Svits løg 1 min. i ½ spsk olie. Tilsæt broccoli og gulerødder og svits 5 min. Tag det op. Bland yoghurt, smuldret ost, majsstivelse og bouillon. Kom det i gryden og kog til saucen er tyk. Kom grønsager og kød tilbage og varm igennem. Server med tomater i terninger og drys smuldret ost over

Tips: Mozzerella kan erstatte danablu.

Tilbehør: Pasta og flüte

 

 

Birthe's Madside