Birthe's Madside

 

Pasta med tunsauce
4 personer
  • 2 dåser tun i vand
  • 200 g Cheasy frisk ost med løg og krydderurter 15 %
  • 1½ dl syrnet fløde
  • 1 finthakket zittauerløg
  • 3 spsk finthakkede kapers
  • 2 tsk sød sennep
  • friskkværnet peber
  • 500 g frisk pasta
  • 100 g groftrevet cheasy mild 11%
  • Pynt:
  • hakkede kapers

Hæld tunen til afdrypning i en sigte. Rør friskost blød med syrnet fløde. Tilsæt løg, kapers, sennep og peber. Vend tunen i og stil saucen tildækket i køleskabet i mindst 30 minutter. Kog pastaen som angivet på pakken. Rør forsigtigt i tunsaucen og smag den til. Anret sauce og revet ost i skåle hver for sig. Hæld pastaen til afdrypning i en sigte og anret den i en varm skål. Server straks med tunsauce og reven ost over.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 5

 

 

Birthe's Madside