Birthe's Madside

 

Pastasalat med Cheasy
4 personer
  • Marinade:
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 2 spsk vindruekerneolie
  • 1 spsk vand
  • Pastasalat:
  • 150 g tørret pasta
  • 1 liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 200 g cheasy mild 11% i små tern
  • 200g frosne , optøede fine ærter
  • ½ agurk i ¼ skiver
  • 150 g fintstrimlet radichiosalat
  • Tilbehør:
  • groft brød

Marinade: Kom oregano, salt, peber og citronsaft i en stor skål. Pisk olien i lidt efter lidt. Pisk vand i.

Pastasalat: Kom pasta i det kogende vand tilsat salt. Kog den i ca 10 minutter, til den er mør uden at være blød. Hæld pastaen til afdrypning i en sigte. Vend den varme pasta i marinaden og stil den tildækket i køleskabet i mindst 1 time.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 5

 

 

Birthe's Madside