Birthe's Madside

 

Salat med æg og laks
Low-cal 4 personer
  • 500 g faste kartofler
  • 500 g grønne bønner
  • 2 æg
  • ½ agurk
  • 4 forårsløg
  • 2 tomater
  • 1 dl tomatjuice
  • 2 spsk eddike, gerne rødvinseddike
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 spsk soyasauce
  • 1 spsk olie, gerne olivenolie
  • 1 spsk honning
  • 2 fed hvidløg
  • 4 skiverlaks/ørrede, frisk eller Fros.
  • 10 sorte olieven, kan undlades

Kog og pil kartofler. Skær i kvarte. Kog bønner 3-4 min. Kog æg i 10 min., skær dem i kvarte. Skær agurk i tynde skiver. Hak forårsløg groft. Skær tomater i både. Bland tomatjuice, eddike, citronsaft, soyasauce, olie, honning, presset hvidløg, 1 tsk salt og 1/4 tsk peber. Vend halvdelen med grønsagerne. Vend fisken i resten af marinaden og steg dem 3-4 min. på hver side på en tør teflonpande. Anret grønsager, æg, laks, evt. oliven på et stort fad.

Tips: Tun på dåse kan erstatte laksen.

Tilbehør: Flütes

 

 

Birthe's Madside