Birthe's Madside

 

Savoykål med pasta
Low-cal 4 personer
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 3 stilke bladselleri
  • 2 spsk persille
  • 2 ds hakkede tomater
  • 400 g hakket oksekød
  • 1 tsk paprika
  • 2 spsk olie
  • ½ savoykål
  • 250 g pasta
  • Evt 1-2 dl bouillon

Hak løg, hvidløg, bladselleri og persille fint, evt foddprocessor. Bland tomater med de fint hakkede grønsager. Form 8 små bøffer af kødet, drys med paprika. Steg dem 1 min På hver side i 1 spsk olie. Hæld tomatblandingen over og kog for svag varme 10 min Tilsæt bouillon, hvis retten skulle blive for tør. Smag til med salt og peber. Skær savoykål i fine strimler. Kog pastaen. Kog kålen med de sidste 5 min Hæld vandet fra og bland olie i. Varm pasta og kål under omrøring i 2-3 min.

 

 

Birthe's Madside