Birthe's Madside

 

Sennepssild 3
  • 250 g små sild
  • 1½ dl vand
  • ¾ dl æbleeddike
  • 2 tsk eddike
  • Sauce:
  • 3 spsk sukkerfri sennep
  • 3 spsk Hermesetas Dryslet eller 1½ tsk Hermesetas Flydende
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk æbleeddike
  • ½ dl olie
  • 2 spsk vand
  • klippet dild

Skær fileterne i stykker eller lad dem være hele. Bland vand, æbleeddike og salt til en lage og hæld den over silden. Lad det stå koldt i ca. 3 timer. Til saucen røres alle ingredienserne i senneppen i nævnte rækkefølge. Hæld saucen over silden og lad den stå koldt i ca. 1 døgn før servering.

Kilde: "Hermesetas Den nye kogebog", 1995 - Thomas Broch

 

 

Birthe's Madside