Birthe's Madside

 

Sommergryde
2 personer
  • 200 g skinkekød

  • 2 tsk olie

  • 1 løg

  • 2 gulerødder

  • ¼ blomkål

  • 1 lille squash

  • 1 dl vand

  • ½ tsk paprika

  • salt

  • peber

  • evt. jævning

Kødet skæres i små tern. Løget pilles og hakkes. Kød og løg svitses i olien. Gulerødder skrælles og skæres i skiver, blomkålen deles i små buketter, begge dele kommes i gryden sammen med vand. Retten småkoger i ca. 20 minutter. Krydderierne tilsættes. Squash skæres i tern og tilsættes kogger med ca. 5 minutter. Retten kan jævnes efter ønske. Smag til. Serveres med kartofler, ris eller pasta og evt. råkost.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside