Birthe's Madside

 

Tunmousse 2
2-3 personer
  • 1 dåse tun i vand

  • 1½ dl syrnet fløde 9%

  • 1 spsk citronsaft

  • salt

  • peber

  • 1 spsk kapers

  • 2 blade husblas

  • citronbåde og brønkarse

Den afdryppede tun, syrnet fløde 9% og citronsaft blendes sammen (eller moses grundigt sammen med en gaffel).

Smages til med salt og peber. De afdryppede kapers røres i. Den udblødte husblas smeltes ved svag varme og røres i tunblandingen. Blandingen kommes i en lille smurt form- eller en form beklædt med plastfilm. Stilles koldt- gerne til næste dag. Moussen vendes ud på et fad og pyntes med citronbåde og brøndkarse. Serveres med groft brød og evt. grønsager.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside