Birthe's Madside

 

Vermicelli med oliven og kapers
4 personer

Vermicelli con olive e capperi.

  • 180 g vermicelli (lang, tynd spaghetti)
  • 200 g tomater
  • 45 g sardelfileter
  • 16 g olivenolie
  • 20 g sorte oliven
  • 50 g kapers
  • hvidløg
  • persille
  • salt
  • peber

Mos sardelfileterne med en gaffel og smelt dem i den varme olivenolie. Tilsæt kapers, hvidløg og oliven, det hele groft hakket. Rør godt rundt, og efter et par minutter tilsættes tomaterne i strimler og lidt senere den hakkede persille. Kog videre i få minutter. Hvis sovsen er for tør, kan man spæde til med pastavandet. Smag til med salt og peber. Kog pasta al dente og bland den med sovsen.

Kilde: Italiensk mad for diabetikere og folk med vægtproblemer

 

 

Birthe's Madside