Birthe's Madside

 

Ål med sur-søde agurker
  • 1 lille bundt ål, ca. 4 stykker
  • salt
  • peber
  • olivenolie
  • 1 agurk
  • 3 spsk æbleeddike
  • ca. 1 spsk sukker
  • 1 spsk olivenolie
  • salt
  • lidt korianderkviste

Afpuds ålene og skær dem i mindre stykker. Drys med salt og steg dem på oanden i lidt olivenolie, ca. 4 minutter. Læg ålestykkerne på et fad. Skræl og flæk agurken, skrab kernerne ud. Skær den i små snitter og kom dem i en gryde. Tilsæt eddike, sukker, olie og lidt salt og kog op. Lad agurkerner koge ca. 1 minut og hæld dem så over ålene. Drys med frisk koriander og server.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 4

 

 

Birthe's Madside