Birthe's Madside

 

Anettes nemme sildesalat
4 pers

Efter smag kan man benytte kryddersild i stedet for almindelig hvid sild. Brug kun gammeldags modnede sild, idet de har den bedste smag.

  • 1 sildefilet, hvid marineret, gammeldags modnet
  • 1 lille rødløg
  • 8 store skiver syltet rødbede
  • Dressing:
  • 3 spsk creme fraiche
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1 tsk dijon sennep
  • friskkværnet salt og peber
  • 1 drys allehånde

Sildefilet'en skæres i små stykker. Rødbede og løg hakkes fint. Alle tre dele blandes i en skål.

Dressing: Creme fraiche, mayonnaise og sennep røres sammen. Dressingen krydres og hældes over sildeblandingen. Det hele blandes godt.

Servering: Pynt med et drys karse. Serveres med hjemmebagt rugbrød og et glas Krone snaps.

Kilde: Anette Moestrup

 

 

 

Birthe's Madside