Birthe's Madside

 

Bagt hornfisk med grov sennepscreme
4-6 personer
  • 2 dobbelte hornfiskefileter
  • 1 citron
  • 1 bdt. dild
  • 1 dl hvidvin
  • salt
  • peber
  • 2 dl 45% creme fraiche
  • 2 spsk grov sennep
  • saften fra ½ citron
  • 1 bdt. purløg
  • den nedkogte saft fra hornfisken
  1. Gå fileterne efter for ben. Skær dem igennem én gang på langs og én gang på tværs.
  2. Krydder skindsiden på de 8 hornfiskestykker, med hakket dild, citronsaft- og skal. Rul fileterne med skindet indad. Damp ca. 15 minutter i en 180 grader varm ovn, i et ovnfast fad med vin i bunden, dækket med alufolie. Lad fisken køle af.
  3. Skær purløgen fint. Bland med de øvrige ingredienser til cremen. Smag evt. til med nedkogt sky fra dampningen. Smag til med salt og peber og giv til de bagte hornfiskefileter.

Kilde: Meyers Køkken

 

 

Birthe's Madside