Birthe's Madside

 

Braiseret kuller
4 personer - En let og slankende ret.

Tilberedningstid: Ca. 20 minutter + 20 minutter i ovnen

  • 700 g kullerfilet
  • 150 g mager bacon i små tern
  • 2 spsk olie + lidt til pensling
  • 2 porrer
  • 2 pastinakker
  • 2 gulerødder
  • ¼ selleri
  • salt
  • peber
  • 2 laurbærblade

Skyl og skær grønsager i små stykker. Efterse fisken for ben. Svits baconterninger i olie til de er letgyldne. Tilsæt grønsager og lad dem dampe 2-3 minutter. Hæld det hele i et smurt ildfast fad, læg laurbærblade og lidt salt og peber i. Kom fisken ovenpå og pensl med lidt olie. Drys med salt og peber og stil fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter, til fisken er mør.Servér fisken med katoffelsne: Kog 750 g skrællede kartofler møre i letsaltet vand, ca. 20 minutter, pres dem igennem en sigte eller kartoffelmoser.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 1

 

 

Birthe's Madside