Birthe's Madside

 

Carpaccio af tun med peanut-chili-soya marinade
4 personer
  • 400 g filet af tun (helst frisk Bluefin tun)
  • agurk
  • kinaradise (også kaldet daikon)
  • Dressing /Marinade:
  • 2 spsk brun farin
  • 4 spsk risvinaigre
  • 1 spsk ristet sesamolie
  • 1 spsk sake
  • 1 rød chili uden kerner - finthakket
  • 1 spsk sesamfrø
  • 4 spsk olivenolie

Bland alle indgredienserne til dressingen, Lad det stå og hvile 1 times tid. Skræl agurken og kinaradisen i lange bånd, med en tyndskræller. Køl tunfisken ned, så den er 'skal'-frossen, på den måde kan du nu skære den i tynde skiver. Fordel dem på 4 tallerkener, pensl dem med marinaden, vend agurkerne og kinaradisestrimlerne i resten og anret dem smukt i midten.

Server evt. med sprøde rejechips til.

Kilde: Meyers Køkken

 

 

Birthe's Madside