Birthe's Madside

 

Chow Mein med skaldyr
  • 2 plader ægnudler
  • 1 lille hakket løg
  • 2 spsk olie
  • 1 spsk ketjap manis
  • 8 kinarejer
  • 1 lille dåse muslinger
  • 1 lille rød peberfrugt
  • 3 forårsløg
  • 1 lille dåse bambusskud
  • 2 spsk sur sød sauce
  • 2 spsk olie
  • persille

Kog ægnudlerne efter anvisning på pakken og hæld vandet fra. Varm olie i en wok eller stegegryde svits løget, kom nudler i og til sidst ketjap manis, svits½ minut. Hold nudlerne varme på en tallerken med låg. Rens forårsløg og skær dem i 3-4 cm lange stykker. Rens peberfrugten og skær den i tynde strimler. Varm olie i wokken, tilsæt peberfrugt og rejer, svits 1 minut, tilsæt forårsløg og bambusskud, svists 1 minut. Tilsæt sur sød sauce og muslinger. Varm det godt igennem. Anret nudlerne i en dyb tallerken eller lille skål, fordel rejer, muslinger og grønsager over nudlerne og server straks med hakket persille.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 5

 

 

Birthe's Madside