Birthe's Madside

 

Dorthe's fisk i butterdej
4-6 personer
  • ca. 500 g lys fisk det kan være torsk eller fladfisk

  • 150-200 g røget laks i skiver

  • 1 bakke flødeost neutral i smagen

  • 1 porre

  • 125 g champignon

  • 1 pakke butterdej

  • 1 æg til pensling af dejen

  • salt

  • peber

Champignon og porre renses og hakkes fint og røres sammen med flødeosten. Butterdejen rulles ud enten til en stor plade eller til 4-6 stykker (hvis retten skal serveres som forret). Den rå fisk lægges på butterdejen og oven på den lægges osteblandingen og oven på denne skiverne af den røgede laks. Butterdejen foldes nu godt omkring indholdet - pensles med pisket æg og bages nu ca 20-25 minutter (indtil butterdejen er pænt brun) ved 215°.

Servering: Kan servers med en grøn salat.

Kilde: Dorthe Christensen

 

 

Birthe's Madside