Birthe's Madside

 

Æggekage med røget hellefisk og asparges
2 personer
  • 4 æg
  • ¾ dl mælk
  • 1 dl mel
  • ¼ dl olivenolie
  • 8 friske grønne asparges
  • 100g røget hellefisk i et stykke
  • peber

Kom æg, mælk og mel i en skål og pisk det sammen til en tykcremet konsistens. Varm olie på en pande og hæld dejen på. Lad æggekagen stege for middel varme i 4-5 minutter. Lad den glide over på et fladt låg og vend den. Giv den 4-5 minutter på den anden side. Skær den nederste del af aspargesen og del hver asparges i 2. Giv dem et opkog i en stegepande i letsaltet vand i 3 minutter. Overhæld dem med iskoldt vand og lad dem ligge på et stykke køkkerulle. Skær hellefisken i stave, der krydres med peber. Server æggekagen garneret med de kolde, kogte asparges samt den peberkrydrede hellefisk.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 4

 

 

Birthe's Madside