Birthe's Madside

 

Eksotisk havtaske
4 personer
  • 1 kg havtaskehale eller 600 g havtaskekæber

  • 1 stort løg

  • 1 spsk olivenolie

  • 1 lime

  • 15 sorte oliven

  • 2 tsk friskreven ingefær

  • 1 spsk koncentreret tomatpuré

  • 1 tsk salt

  • 1 tsk peber

  • 1 dl vand

  • ½ tsk fiskebouillonpulver

  • 1 moden mangofrugt

Bed fiskehandleren om at filetere fisken og fjerne hinderne. Hvis du bruger fileter, skæres de i 2 cm tykke skiver. Pil og hak løget fint. Svits løget i en gryde i olien. Læg fiskestykkerne i gryden sammen med limen, skåret i tynde både, oliven, ingefær, tomatpuré, salt, peber, vand og fiskebouillonpulver. Lad fisken mørne under låg i ca. 10 minutter. Skræl mangoen, skær kødet fri fra stenen og skær den i strimler. Kom mangoen i gryden, når fisken har simret i 5 minutter, så den kan nå at blive gennemvarm. Server fisken med løse ris til.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside