Birthe's Madside

 

Fiskebaconbøffer med rodfrugtpuré og grilltomater

Tilberedningstid: Ca. 40 minutter

  • ca. 500 g langefilet

  • salt

  • peber

  • 250 g bacon i tynde skiver

  • lidt smør til stegning

  • Rodfrugtpuré:

  • 250 g kartofler

  • 250 g selleri

  • 200 g pastinakker

  • ca. 2 gulerødder

  • mælk

  • smør

  • salt

  • peber

  •  

  • Grilltomater:

  • 4-8 tomater

  • salt

  • peber

  • oregano

  • olie

Del fisken i ca. 8 dele, drys med lidt salt og peber, og pak den ind i baconskiverne. Steg bøfferne på en pande med brusende smør, ca. 10 minutter i alt.

Skræl rodfrugterne og skær kartoflerne, selleri og pastinakker i mindre stykker. Kog dem møre i lidt vand, ca. 20 minutter. Skær gulerødder i små tern, kog 10 minuttert i letsaltet vand. Mos kartofler, selleri og pastinakker, rør lidt mælk og smør i og smag til. Vend gulerodsterninger i og server til fisken.

Skær tomaterne igennem på tværs, drys med salt, peber og oregano og kom et par dråber olie på. Stil under grillen et par minutter og server.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside