Birthe's Madside

 

Fiskefad
Hovedret, Fisk - Personer: 4
  • 12 Fiskefileter/søtungefileter
  • 2 ½ dl Creme fraiche
  • 2 ½ dl Piskefløde
  • Salt
  • 250 g Friske champignoner
  • 150 g Fine ærter
  • 200 g Rejer
  • Peber
  • 1 Lille dåse koncen. Tomatpuré
  • Lidt cayennepeber

Fiskefileterne rulles sammen og lægges i et smurt ildfast fad. Champignonerne halveres og blandes med creme fraiche, fløde, ærter, puré, krydderier og halvdelen af rejerne. Hæld blandingen over fisken. Drys resten af rejerne på nu (eller gem dem til pynt). Bag i en forvarmet ovn på 225° i 25-30 min. Pynt med klippet dild, og server med aspargeskartofler. En kold Alsace-hvidvin er pragtfuld til.

Kilde: Femina. Andre Dewald, 14 Aug 93

 

 

Birthe's Madside