Birthe's Madside

 

Fiskegryde a la´ Bacalao
4 personer - Nem og hurtig at tilberede
  • 4 torskefileter
  • 3 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 rød pebefrugt
  • 3 gulerødder
  • 6 mellemstore kartofler
  • 4-5 tomater
  • persille
  • grønne bønner
  • ca. ½ l fiskebullion (fx. Oscars)
  • 1 ske paprika
  • salt
  • peber
  • olivenolie

Hak alle grøntsagerne i terninger. Varm olivenolien og svits paprika først. Løg, hvidløg og peberfrugt steges lidt og bagefter tilsættes kartofler, gulerodder og boullionen hældes ved. Efter ca. 15 min. tilsættes tomatbåde, grønne bønner og fisk. Til sidst dryses retten med persille.

Servering: I en dyb tallerken. Kan evt. pyntes med rejer.

Kilde: Joanna T. Elsner

 

 

Birthe's Madside