Birthe's Madside

 

Fiskekager Keld Kedli'
Et par pakker Skagen fiskefars
  • hakket rødløg
  • lidt mel
  • mælk
  • et par æg
  • salt og møllepeber
  • Ferske terninger af laks
  • Olivenolie og smør
  • blå birkes
  • 38 % cremefraiche
  • limefrugtsaft
  • hakkede krydderurter
  • en stor teskefuld ishavskaviar eller lakserogn
  • feldsalat, radicchio og friseesalat
  • ristede brødcroutoner
  1. Et par pakker Skagen fiskefars iblandes hakket rødløg, lidt mel, mælk, et par æg, salt og møllepeber. Ferske terninger af laks blandes i.
  2. Olivenolie og smør bruser af på en pande, herpå sættes kagerne som en stor frikadelle, med den forskel at den flades ud som en klatkage. Der drysses blå birkes på hver enkel side og vendes når første side er lysebrun. Steges sprøde.
  3. Anrettes på fad, belægges med en 38 % cremefraiche som er rørt op med limefrugtsaft, salt, møllepeber og masser af hakkede krydderurter.
  4. Oven på lægges en stor teskefuld ishavskaviar eller lakserogn. Omkring kagerne anrettes en blanding af feldsalat, radicchio og friseesalat, herpå nogle ristede brødcroutoner.

En himmelsk musik vil opstå !

 

 

Birthe's Madside