Birthe's Madside

 

Fiskekrebinetter med peberrodssauce
Fisk 4 personer
  • 400 g fiskekød
  • 1 løg
  • 2 gulerødder
  • 200 g kogte kartofler
  • 1 æg
  • 1 spsk fiskesennepsmel
  • ½ spsk paprika
  • 50 g mel
  • 2 spsk smør til stegning
  • Peberrodssauce:
  • 1 dl yoghurt naturel
  • 1 tsk fiskesennepsmel
  • 1 spsk eddike
  • 1½ spsk peberrod, fint revet
  • Pynt:
  • Citronskiver og persille
  • Tilbehør:
  • 1 kg kartofler
  • 500 g grønne bønner

Hak fiskekødet med en skarp kniv. Hak løg fint. Riv gulerødder fint. Mos kartofler med en gaffel. Bland fisk, kartofler, løg, gulerødder, æg sennepsmel, paprika, 1 tsk salt og 1/4 tsk peber. Form fiskeblandingen til 8 flade krebinetter. Vend dem i mel. Steg krebinetter i smør 4-5 min. på hver side.

Peberrodssauce: Bland yoghurt naturel, sennepsmel, eddike (gerne rødvinseddike) og peberrod.

Tips: Brug torsk eller laks, tun, krabbe eller laks fra dåse eller en rest kogt fisk.

 

 

Birthe's Madside