Birthe's Madside

 

Fiskelasagne med hytteost og spinat
4-6 personer
  • ca. 250 g lasagneplader ca. 12 stk
  • Fyld:
  • 400 g hakket fiskekød
  • 1 lille finthakket løg
  • 200 g hytteost
  • 200 g danefrost spinat i kugler
  • 3 spsk parmesanost
  • ½ tsk salt
  • peber
  • Bechamelsauce:
  • 25 g margarine
  • 4 spsk mel
  • ½ l fiskebouillon
  • ½ l mælk
  • muskatnød
  • peber
  • 2 spsk parmesanost til garnering
  • Tilbehør:
  • 4 skiver grovbrød
  • grøn salat

Fiskekødet, løg, hytteost, optøet spinat, parmesanost, salt og peber røres sammen.

Sauce: Margarinen smeltes i en gryde, melet røres i. Mælk og fiskebouillon piskes i lidt efter lidt. Saucen koges igennem. Smages til med revet muskat og peber.

Et ovnfast fad smøres. Lasagneplader, fiskeblanding og bechamelsauce lægges lagvis i fadet. Begynd og slut med sauce. Parmesan drysses over. Fadet stilles i ovnen ved 200 grader i ca. 40-45 minutter på midterste rille.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 5

 

 

Birthe's Madside