Birthe's Madside

 

Fiskeret med grønt
4 personer
  • 4 fiskefileter á ca. 200 g (torsk eller lign.)

  • ½ grøn og ½ rød peberfrugt

  • 1 mellemstort løg

  • 1 tsk ketchup

  • 1 tsk hot mango chutney

  • 1 bundt frisk dild

  • 4 skiver citron

  • lidt olie

  • salt

  • peber

Vend fileterne i olie og læg hver filet på et stykke folie, der måler ca. 35x35 cm (hvis man griller , skal stykket være dobbelt så stort). Mango chutney og ketchup smøres ud over fisken. Løg og peberfrugter snittes i fine terninger og bredes over fileterne, ca. 1 spsk af hver grønsag. Drys med salt og peber. Pres saften af 1 skive citron ud over fileterne og pynt med rigeligt dild.

Pakfolien om fileterne og læg dem i et ovnfast fad, som sættes i midten af en varm ovn ved 200 grader i 30 minutter samme tid på grill. Pakkerne skal ikke vendes undervejs.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside