Birthe's Madside

 

Fiskeruller med rejesovs
4 personer
  • 8 rødtunge- el. rødspættefileter
  • 8 skiver ferskrøget laks
  • salt
  • citronpber
  • hvidvin
  • citronsaft
  • spinat
  • Rejesovs:
  • fiskebouillon
  • piskefløde
  • smør
  • hvidvin
  • citronsaft
  • 150 g pillede rejer
  • lidt jævning

Lakseskiverne, der ikke skal være for brede, lægges på fisken. Salt, citronpeber drysses over. Rulles sammen, lægges i ildfast fad m. blancheret spinat. Hvidvin ca. 1 dl og citronsaft hældes over. Fadet sættes midt i ovnen ved 225 grader i 12-15 minutter. Fiskebouillon koges til sovs med piskefløde, smør, lidt hvidvin og smages til med citronsaft og evt. hvid peber. Kan evt. jævnes lidt. Rejerne varmes med, men må ikke koge. Hældes over fisken.

Serveres med grønsager.

Kilde: Hüttemeiers Madmagasin

 

 

Birthe's Madside