Birthe's Madside

 

Fisketimbale

Tilberedningstid: 20 minutter

Kogetid: Ca. 50 minutter

  • 1 kg fiskefars
  • 2 æg
  • 1 dl ummer eller fløde
  • salt
  • peber
  • 350 g grønsagsblanding
  • 2 dl vand
  • ½ tsk salt
  • 2-3 spsk smør

Rør fiskefarsen op med æggene og rør ymmer eller fløde og krydderierne i. Giv de frosne grønsager et opkog i letsaltet vand. Lad dem dryppe af i en sigte og bland dem så i fiskefarsen. Smør et ovnfast fad kom fiskefarsen i. Fordel smørklatter over og dæk med alufolie. Sæt fadet midt i ovnen ved 180 grader i ca 50 minutter. Serveres med smeltet smør eller røet smør og kogte kartofler.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 5

 

 

Birthe's Madside