Birthe's Madside

 

Fisk og rejer med kokosmælk og ingefær
Fisk, kokos, orientalsk 4 personer
  • 1 pk fingermajs (125 g)
  • 2 løg
  • 1 courgette (300 g)
  • 4 tomater
  • 1 grøn chili
  • 2 spsk olie
  • 1 dl stærk fiskebouillon
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 spsk frisk reven ingefær
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 tsk sukker
  • 400 g hellefiskfileter
  • 100 g rejer
  • ½ tsk salt
  • peber
  • Tilbehør:
  • løse ris og sojasauce

Fingermajsene skæres i skiver. Løgene hakkes. Cougetten skæres i små terninger. Tomaterne skoldes, flås og skæres i små terninger. Chilien renses for stilk og kerner og hakkes. Grøntsagerne svitses i olie. Bouillon, kokosmælk, ingefør, citronsaft og sukker tilsættes. Snurrer sammen 3-4 min. Fisken skæres i terninger 2x2 cm. og tilsættes, snurrer med 3 min. Rejerne tilsættes og snurrer med yderligere 2 min. Retten smages til.

Kilde: "Opskrifter med kokosmælk" fra Irma

 

 

Birthe's Madside