Birthe's Madside

 

Flødeporrer
4 personer
  • 3 porrer

  • 2 spsk olie

  • 1 strøget tsk karry

  • 3 fed hvidløg

  • ½-1 rød chili

  • ¼ liter piskefløde

  • 200 g rejer

  • salt

  • peber

Snit porrerne fint, skyl dem og lad dem dryppe af i en sigte. Varm olien i en gryde, rør karry i og tilsæt porrerne. Læg låg på og lad porrerne simre til de er faldet helt sammen, rør i dem et par gange. Hak hvidløg, flæk chilien, fjern kernerne og hak den helt fint. Kom hvidløg, chili og piskefløde i gryden og kog ind til cremet konsistens. Hæld rejerne i, varm dem igennem og smag til med salt og peber. Server løse ris eller varme flutes til.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside