Birthe's Madside

 

Foreller, Enebærgrillede
4 personer
  • 4 foreller
  • 4 hele enebær
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk peber
  • 1 spsk hakket persille
  • 3 spsk mel

Forellerne drysses med salt, trækker en ½ time og aftørres. Drysses ind- og udvendig med knuste enebær, salt, peber, mel og hakket persille og grilles ca. fem minutter på hver side på havegrillen. Nogle enebær drysset ned i den glødende grill giver en fin smag til fisken. Serveres med dip og tilbehør.

Forslag til dip: Cremefraiche rørt med revet peberrod og finthakket æble. Mayonnaise og crème fraiche rørt med hakkede krydderurter (persille, dild, purløg, basilikum).

Forslag til tilbehør: Skåle med finthakket grøn og rød peberfrugt, grønne og sorte oliven, smuttede smørristede mandler og skiveskårne champignon.

 

 

Birthe's Madside