Birthe's Madside

 

Forel med peberrodsdressing
Fisk, Forret - Personer: 4
  • 2 Kogte foreller
  • 3 Hårdkogte æg
  • 2 Tomater
  • Persille
  • Citronskiver
  • Peberrodsdressing:
  • 100 g Mayonnaise
  • Citronsaft
  • Salt & Peber
  • Sennep
  • Reven peberrod
  • Piskefløde ca. ½ dl

Forel: Forellerne lægges på et stykke velsmurt folie, og drysses med salt og lidt peber, hvorefter de sættes i ovnen ved 170° til de netop er kogt men stadig hele og pæne. (Ca 20 min.) Det er nemmest at pille skindet af fisken medens den stadig er varm, men hoved og hale røres ikke. Forellerne lægges forsigtigt på serveringsfadet. Fisken garneres med de hakkede æg og pyntes med tomatstrimler. Æggene drysses med hakket persille og citronskiver lægges på fadet.

Peberrodsdressing: Mayonnaisen smages til med krydderier, citronsaft, sennep og den revne peberrod efter smag og røres lind med piskefløde.

Tilberedningstid: Ca. 45 min.

Kilde: Andre Dewald, 14 Aug 93

 

 

Birthe's Madside