Birthe's Madside

 

Fransk fiskesalat

Tilberedningstid: 40 minutter

Salaten kan tilberedes med rejer i stedet for hummerhaler og med anden fisk.

  • 350 g dybfrosne hummerhaler
  • 600 g havkat
  • 50 g løjrom eller stenbiderrogn
  • 4 kogte æg
  • 1 glas asparges
  • 1 salathoved
  • 1 bundt dild
  • Marinade:
  • 100 g mayonnaise
  • 1 bæger syrnet fløde 9%
  • 1 tsk chilisauce
  • ¼ tsk paprika
  • 2 spsk tomatpuré
  • citronsaft
  • salt
  • peber
  • 1 dl piskefløde

Damp den rensede fisk i vand tilsat citronsaft, salt og dildkviste og lad den afkøle. Tø hummerhaler op, del fisken i flager. Skær asparges i mindre stykker, salaten i strimler og æggene i kvarte. Bland ingredienser i salateskålen. Rør dressing sammen af mayonnaisen, syrnet fløde og krydderier. Pisk fløden og ven den i, kort før serveringen. Smag til og server med lune flutes.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 4

 

 

Birthe's Madside