Birthe's Madside

 

Fyldte fiskefileter
Fisk, hovedret 4 personer
  • 700 g fiskefilet
  • 1 tsk salt
  • 1 stort løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 æble
  • 1 spsk smør
  • 2 tsk karry
  • 1 dl finthakket persille
  • ½ dl fiskebouillon

Fiskefileterne kryderes med salt. Løg og hvidløg pilles og hakkes, æblet skrælles og skæres i tern. Løg, hvidløg og æbler svitses i smør tilsat karry. Persillen tilsættes og blandingen fordeles på halvdelen af fiskefileterne, hvorefter den anden halvdel lægges over som en sandwich.

Fisken lægges i et smurt, ildfast fad, bouillonen hældes over og fadet dækkes med folie.

Bages i en 200° varm ovn i ca. 30 minutter.

Serveres sammen med kartofler og evt. grønne bønner.

Kilde: Kim Lykkegaard 07-05-1997

 

 

Birthe's Madside