Birthe's Madside

 

Fyldte torskepakker
4 personer
  • 600 g torskefilet
  • 250 g frisk eller frossen spinat
  • 16 terninger fetaost
  • 2 store tomater
  • 4 stk. stanniol á 40*40 cm
  • olie til pensling
  • salt
  • peber
  • Tilbehør:
  • 2 quasher
  • 400 g blandet salat
  • 1 citron
  • 500 g groft brød
  • Marinade:
  • saft af 1 citron
  • ½ tsk mild paprika
  • 10 friske, hakkede basilikumblade eller ½ tsk tørret

Læg spinaten i en gryde med låg og damp den i 1-2 minutter. Pensl stanniolen med lidt olie og fordel halvdelen af spinaten herpå. Skær torskefileten i 4-5 cm. Bredde stykker. Fordel fisken på spinaten og krydr lidt med salt. Fordel resten af spinaten, smuldr fetaost og tomatskiver på fisken. Krydr med salt og peber og luk pakkerne tæt. Læg pakkerne på grillen og grill dem 20-25 minutter ved jævn varme, pakkerne må ikke vendes. Fisken kan også tilberedes i ovnen ved 220 grader i 20-25 minutter.

Tilbehør: Skær quasherne i 2 cm tykke skiver. Rør marinaden og vend skiverne heri. Grill dem ved siden af fisken i ca. 6 minutter. Skær salaten i strimler og dryp med citronsaft. Brug væden fra fisken som sovs. Server med grovflutes.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 4

 

 

Birthe's Madside