Birthe's Madside

 

Gratinerede rejer på spinatbund
Egnet som forret. 4 personer
  • ca. 350 g pillede rejer
  • ca. 200 g champignoner
  • ca. 175 g frossen hel spinat
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • smør
  • 1 dl hvidvin
  • ca. 2 dl fløde
  • Maizenamel
  • Lidt reven ost
  • salt
  • Peber

Løget hakkes fint. Hvidløgsfedene knuses. Champignonerne skæres i skiver. Spinaten optøs, og hakkes lidt. Løg, hvidløg og champignoner dampes i hvidvin under låg ved svag varme nogle min. Pisk fløden i og lad det koge et par min. Kom rejerne i. Stuvningen koges op og jævnes med Maizenamel udrørt i vand. Smages til med salt og peber. Spinaten varmes i en gryde i lidt smør og kommes i et ildfast fad. Herover kommes rejestuvningen, der drysses med reven ost og sættes øverst i en 250° varm ovn i nogle min., til retten er gylden. Serveres med ristet brød.

Kilde: www.hoi.mobilixnet.dk - Birthes Madside - Mad/Bag lille 2

 

 

Birthe's Madside